Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΑΜΙΑΣ & ΤΟ 18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική δράση στο προαύλιο του Σχολείου με τους μαθητές των  Β΄ και Γ΄ τάξεων. Ο κ. Σκαφίδας Γεώργιος, διευθυντής του σχολείου, συντόνισε τη δράση και η εκπαιδευτικός κ. Γιακοβή Γιάννα, υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης του σχολείου, παρουσίασε διαδραστικά στους μαθητές την ιστορία του βιβλίου «Το ατύχημα της Αφρούλας της γλυκιάς Ελεφαντούλας». Στην δράση συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κ. Αλεξανδρή Στεργιανή, δασκάλα της Γ΄τάξης, κ. Κόκοτα Νίκη, δασκάλα της Β΄τάξης και η κ. Χατζέλα Ηλέκτρα εκπαιδευτικός ΕΑΕ.

Το βιβλίο είναι έκδοση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος που έλαβε χώρα στην Βιβλιοθήκη από τις εκπαιδευτικούς και συγγραφείς του βιβλίου κ. Καλλέργη Γεωργία και κ. Τσούμα Κωνσταντίνα, ενώ την επιμέλεια σχεδιασμού του προγράμματος είχαν οι συγγραφείς σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό κ. Σταυρόπουλο Γεώργιο. Η ιστορία με πρωταγωνιστές ζωάκια, μεγάλα και μικρά, μας μεταφέρει με τον πιο όμορφο τρόπο το μήνυμα για την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας. Από τη Βιβλιοθήκη η κ. Γκόγια Ευαγγελία (βιβλιοθηκονόμος)  και η κ. Σκουρτιά Κωνσταντίνα (εκπαιδευτικός) ενημέρωσαν τους μαθητές για τη λειτουργία και τις δράσεις της Βιβλιοθήκης και ανανέωσαν το ραντεβού τους με καλοκαιρινές επισκέψεις στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο μαγικό κόσμο των βιβλίων!

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Free shipping
for orders over 50%